به گزارش دفتر کانون های فرهنگی هنری مساجد شهرستان خوی، یوسف ضیافتی ، مسئول کانون های فرهنگی هنری مساجد شهرستان خوی با بیان اینکه علاوه بر فعالیت های فرهنگی هنری که به همت این دفتر درمساجد برگزار می شود در طول سال تعدادی برنامه از سوی سایر استان های کشور برای اجرا در اختیار قرار می گیرد، اظهار داشت: امسال نیز مسابقه بزرگ نشریه دیواری بحرکرم به میزبانی کانون فرهنگی هنری ولایت با همکاری دبیرخانه کانون های مساجد استان قم و ستادعالی نظارت برکانون های مساجدکشور در این استان برگزار خواهد شد.
وی با اشاره به اینکه این مسابقه به مناسبت ولادت با سعادت امام حسن مجتبی(علیه السلام) و حضرت فاطمه معصومه(سلام الله علیها) تدارک دیده شده، اظهار داشت: بانوی کرامت، صلح عاشورایی، شهید گمنام، تنهاترین سردار، ماه کرم، کرامات کریمه، کریمانه، حریم حرم، شعر کریمانه و سخن ابرار موضوعات این مسابقه اعلام شده است.
ضیافتی به ملاک های داوری و انتخاب نشریه های برتراشاره کرد و گفت: با توجه به اینکه مطالب در هر بخش به رشته تحریر در می آید، خوانایی و خوش خط بودن آثار ارسالی دارای امتیاز است. در صورت چسباندن مطالب جمعآوری شده در بخش های مختلف نشریه از امتیازات کسر خواهد شد.
وی با بیان اینکه خلاقیت و نوآوری، آماده کردن نشریات حجمی، استفاده از ابزارتزئینی و رنگ آمیزی های متنوع مورد توجه داوران قرار می گیرد، تصریح کرد: شرکت کنندگان باید سعی کنند با در نظر گرفتن توضیحات بیان شده در آییننامه با تحقیق و پژوهش به جمع آوری مطالب بپردازند تا با موضوع ارائه شده کاملا مرتبط باشد.
ضیافتی با اشاره به اینکه نشریه ها در چهار مقطع ابتدائی(سوم ابتدائی تاششم)، متوسطه دوره اول، متوسطه دوره دوم و نشریات دانشجویی داوری خواهند شد، افزود: ازهر مقطع فقط سه گروه می تواند در مسابقه شرکت کند.
وی آخرین مهلت شرکت در مسابقه بحر کرم را ٥تیرماه سالجاری اعلام کرد و گفت: علاقه مندان به شرکت در این مسابقه می توانند با مراجعه به دفتر کانون های مساجدشهرستان خوی واقع در بلوار شیخ نوایی مجتمع فرهنگی هنری ارشاد اسلامی طبقه اول، فراخوان و نشریه دیواری را دریافت نمایند.
بازدید : 764
امتیاز : | نتیجه : 4 امتیاز توسط 82 نفر مجموع امتیاز : 405 |